Šimun Barić na Europskom prvenstvu u Taekwondou

Ovaj tjedan u talijanskom gradu Jesolu održava se Europsko prvenstvo u ITF european championships, a hrvatski sportaši iz kluba Hrvatski branitelj dragovoljac, Chiara Ivas, Beata Ivas, Antonio Ivas, Dino Ivas, Marino Storić i Šimun Barić, brane boje naše domovine u pojedinačnim i ekipnim kategorijama.

Ovo prestižno natjecanje okuplja oko 3.500 natjecatelja iz 34 države, a naši sportaši svakako će se boriti za što bolji plasman. ITF European Championships jedan je od najvažnijih turnira u Taekwondo sportu, a sudjelovanje na ovom natjecanju predstavlja veliku čast i uspjeh za svakog sportaša.

Natjecatelji iz Hrvatske oduvijek su poznati po svojim vrhunskim rezultatima i borbenom duhu, a sudeći prema njihovom dosadašnjem uspjehu, očekuje se da će se i na ovom natjecanju pokazati u najboljem svjetlu. Njihov trud, upornost i predanost sportu zasigurno će biti nagrađeni.

Ukratko, Europsko prvenstvo u ITF european championships u Jesolu predstavlja važan događaj za sve ljubitelje taekwondoa, a naši sportaši, Chiara Ivas, Beata Ivas, Antonio Ivas, Dino Ivas, Marino Storić i Šimun Barić, zasigurno će dati sve od sebe kako bi obranili boje naše domovine i postigli što bolji rezultat.

Cijeli članak pročitajte na portalu INFOVODICE
https://www.infovodice.com/sportske-novosti/21088-chiara-ivas-beata-ivas-antonio-ivas-dino-ivas-marino-storic-i-simun-baric-na-europskom-prvenstvu-u-taekwondou.html