Centar za socijalnu inkluziju Šibenik pruža uslugu osobne asistencije na području Općine Pirovac

Poštovani,

Obavještavamo sve građane da Centar za socijalnu inkluziju Šibenik pruža uslugu osobne asistencije temeljem ugovora s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Zainteresirane osobe s invaliditetom navedenu uslugu mogu koristiti temeljem rješenja Hrvatskog zavoda za socijalni rad Područni ured Šibenik.

Također, za osobe s invaliditetom provodimo aktivnosti psihosocijalne podrške, s ciljem očuvanja i podizanja kvalitete življenja, usvajanja novih znanja, vještina i navika, te posebno povećanje samostalnosti pojedinca u svim područjima življenja.

Zainteresirane osobe s invaliditetom psihosocijalnu podršku mogu koristiti povremeno i besplatno u dogovoru sa stručnim timom Inkluzije Šibenik.

Usluga je financirana iz trogodišnjeg programa Širenje mreže socijalnih usluga i povećanje kvalitete života osoba s invaliditetom na području Šibensko-kninske županije financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike socijalne usluge.

Za sve detaljnije informacije možete nas kontaktirati na sljedeće načine:
– na broj telefona – 022/206 550 ili 022/312 171,
– putem e-maila – inkluzija-sibenik@inkluzija-sibenik.hr.
– kontakt osobe:
Iris Cukrov, dipl. psiholog i Josipa Bralić, voditeljica programa i projekata

S poštovanjem,
Centar za socijalnu inkluziju Šibenik