Print this page
09 May 2019

Predstava o očuvanju okoliša

Općina Pirovac u sklopu projekta Eko regija poziva sve klince i klinceze na lutkarsku predstavu o očuvanju okoliša "Keko Eko", koja će se održati 22. svibnja (srijeda) u dječjem vrtiću "Mendula" na adresi Zagrebačka 23 u Pirovcu, s početkom u 9:15. 

Keko Eko je priča o očuvanju okoliša: djecu koja bacaju otpatke smetlar Keko pokušava naučiti kako se treba ponašati nakon čega djeca odluče osnovati udrugu Eko... Priču prate songovi sa duhovitim i edukativnim tekstovima.

Projekt „ Eko regija: Provedba izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom na području Knina, Vrgorca, Pirovca, Biskupije, Tribunja i Kijeva" financira se iz Kohezijskog fonda kroz Program izobrazno-informativnih aktivnosti o održivom gospodarenju otpadom u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 487.808,50 kuna, a bespovratna sredstva su odobrena u iznosu od 414.637,21 kuna, što je 84,9999969% ukupno prihvatljivih troškova.
Nositelj projekta Eko regija je Grad Knin, a projekt obuhvaća sljedeće jedinice lokalne samouprave: Grad Knin, Grad Vrgorac, Općina Pirovac, Općina Biskupija, Općina Tribunj i Općina Kijevo.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Grada Knina.