Print this page
03 August 2018

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Drage Pirovčanke i Pirovčani! Dragi hrvatski branitelji! 

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja ove godine proslavljamo u čast već 23. obljetnice vojno – redarstvene akcije „Oluja" i naše države nastale u Domovinskom ratu, u kojem su hrvatski branitelji zahvaljujući svojoj požrtvovnosti i domoljublju izborili veličanstvenu pobjedu. 

Svi mi imamo obvezu odužiti se braniteljima gradeći i jedinstveno gospodarski razvijajući Hrvatsku kao zemlju koja je, u trećem desetljeću svoje državnosti zauzela svoje mjesto u europskoj zajednici država i naroda na dobrobit svih svojih građana. Dragi sugrađani, čestitamo Vam 5. kolovoza – Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. 

Općinski načelnik                                                                           Predsjednik Općinskog vijeća Općine Pirovac
Ivan Gulam                                                                                    Zvonimir Dobrović


Povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja 05. kolovoza u 9.15 sati na groblju Sv. Ante položit ćemo vijence i upaliti svijeće za žrtve Domovinskog rata, a večeras u 21 sat na terasi Malog mista će Puhački orkestar Pirovac održati svoj tradicionalni koncert.

Nedjeljnji program (5. kolovoza) započinje također Puhački orkestar Pirovac sa budnicom.
Program obilježavanja nastavlja se navečer od 22 sata sa zabavnim programom na Trgu Domovinskog rata u društvu grupe Colonia dok je u ponoć predviđen vatromet.