28 November 2014

Novi promidžbeni video!

Izrađen je novi promidžbeni video Općine Pirovac i Turističke zajednice Općine Pirovac kojeg je radio Odjel za vizije produkcija (Dream Division Production) iz Splita. Produkcija je naš TZO Pirovac, a redatelj Ivan Perić. Tvrtka je inače i osvajač Golden award-a na međunarodnom festivalu turističkog filma u Azerbajdžanu za promotivni video Splitsko-dalmatinske županije "The Heart Of Adriatic". 

„Kao predsjednik TZOP izuzetno sam zadovoljan videom i pozitivnom reakcijom mještana na njega na javnoj tribini. Zahvaljujem svima koji su pomogli i statirali, a posebna pohvala našem direktoru g. Meiću koji je praktički danonoćno bio uz snimatelje uz redovan posao u špici sezone. Video je dinamičan, modernog formata i mislim da doista privlači pažnju, ali i dočarava zašto oni koji dođi u Pirovac se iznova i vraćaju.“, zaključio je načelnik Ivan Gulam. 

„Video smo snimali u špici sezone kako bi na što prezentativniji način prikazali destinaciju. Prikazali smo našu općinu, a tako i okolne atrakcije pristupačne gostima. Ovim putem bih se zahvalio svima koji su sudjelovali u stvaranju ovoga video uratka, a posebno mještanima koji su trebali izdvojiti svoje vrijeme u periodu sezone kada imaju najviše posla i oni su najviše zaslužni za stvaranje ukupnog dojma i prijenosa željene poruke potencijalnim gostima. Cilj videa je povećanje svjesnosti o našoj destinaciji i u tom paketu slijede još tri promidžbena videa na kojima smo radili prošloga ljeta.", rekao je Igor Meić, direktor TZOP.

Pogledajte video:

 

Back to top